Pe 30 Mai vin la RAPEL cei care s-au vaccinat la Summit-ul Muzical, tot la Filarmonica de Stat Sibiu

Sibiul pune umărul pentru Europa

 Dacă pe 9 mai ai sărbătorit Europa cu prima doză de vaccin, pe 30 mai te așteptăm la RAPEL tot în același loc – la Filarmonica de Stat Sibiu. Doar după RAPEL imunizarea va fi completă. Intervalul orar pentru vaccinare este 9:00 la 21:00.

Consiliul Județean Sibiu, alături de Filarmonica de Stat Sibiu, Crucea Roșie Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Spitalul CFR organizează Maratonul de Rapel pentru persoanele care s-au vaccinat cu prima doză în data de 9 mai în aceeași locație – foaierul Sălii Thalia, cu intrare din parcarea de pe Bd. Corneliu Coposu. Menționăm că vor fi disponibile tot 4 fluxuri de vaccinare cu serul de la Pfizer.

Pe ecranele din incinta Filarmonicii vor rula spectacolele care s-au desfășurat pe Esplanada Sălii Thalia de Ziua Europei. Aici, cei care își așteptă rândul la rapel vor putea revedea momentele artistice susținute de Teatrul de Balet Sibiu, Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”, Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu”, Ansamblurile Filarmonicii de Stat Sibiu, Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu, Ansamblul ”Cindrelul Junii Sibiului” și Radu Nechifor.

În situația în care se vor prezenta și persoane care doresc să se vaccineze cu prima doză, echipele mobile de vaccinare sunt pregătite și vor avea dozele necesare pentru a asigura tuturor imunizarea atât de necesară.

 

Organizatori:

  • Consiliul Județean Sibiu
  • Filarmonica de Stat Sibiu
  • Crucea Roșie Sibiu
  • Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu
  • Spitalul CFR