Sesiuni de informare publică privind finanțările europene la Consiliul Județean Sibiu

În colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), Consiliul Județean Sibiu organizează două sesiuni ale conferinței „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”. Întâlnirile publice vor fi organizate în sala de ședințe a Consiliului Județean Sibiu în zilele de 3 și 7 martie ac, ambele cu începere de la ora 11,00.

În cadrul întâlnirii de vineri, 3 martie ac, vor fi prezentate oportunitățile de finanțare europeană pentru mediul de afaceri și ONG-uri, iar marți, 7 martie ac, sunt așteptați reprezentanții autorităților publice locale și ale instituțiilor deconcentrate.

Specific, pentru mediul public vor fi discutate rezultatele și impactul proiectelor finanțate în perioada 2014-2020, care au ca termen de finalizare luna decembrie a acestui an, precum și informații despre toate finanțările ce vor fi disponibile pentru instituțiile din aria administrației publice și a serviciilor deconcentrate.

Pentru mediul privat și ONG-uri, vor fi prezentate serviciile acordate de ADR Centru în cadrul rețelei Enterprise Europe Network, dar și detalii despre finanțări disponibile pentru domenii precum: inovare, competitivitate, formare profesională, mobilitate și cooperare europeană în afaceri.

Înscrierile sunt gratuite și se fac exclusiv online, accesând următorul link: https://tinyurl.com/ypjxvh6c.