Președintele României, dl Klaus Iohannis a acordat Bibliotecii Județene ASTRA, medalia aniversară “Centenarul Marii Uniri”

✅ Președintele României, dl Klaus Iohannis a acordat Bibliotecii Județene ASTRA, medalia aniversară “Centenarul Marii Uniri” în semn de apreciere pentru efortul de a susține identitatea națională, de a păstra valorile culturale românești, dar și pentru implicarea în organizarea evenimentelor destinate Centenarului Marii Uniri.
ℹ️ Medalia aniversară a fost înmânată dlui Silviu Borș – managerul instituției, de vicepremierul României – Raluca Turcan.
▶️ Biblioteca Județeană ASTRA este una dintre instituțiile etalon din județul Sibiu, fiind prima bibliotecă publică a românilor din Transilvania. Prin fiecare proiect demarat, echipa bibliotecii a dus mai departe misiunea de a păstra vie istoria noastră, dar a și contribuit la culturalizarea noastră. Deși arhivarea, cercetarea și păstrarea identității românești sunt o parte importantă a muncii echipei de aici, toate acestea se îmbină perfect cu vremurile actuale. Digitalizarea este o prioritate a Bibliotecii Județene #ASTRA, fiind puse la dispoziția publicului larg mii de documente care fac parte din patrimoniul cultural scris.
Felicitări Silviu Borș, felicitări întregii echipe a Bibliotecii Județene ASTRA!👏🏻