Parcarea Sălii Transilvania ÎNCHISĂ între 10-12 martie pentru evenimentul ”Zilele Prevenirii Dezastrelor”

  • Piața Volantă Transilvania nu se va organiza sâmbătă, 11 martie 2023!
  • O parte dintre producătorii locali vor participa vineri, 10 martie 2023, la Piața la birou, în curtea CJ Sibiu, între orele 9-13

 Consiliul Județean Sibiu anunță comunitatea sibiană că în perioada 10-12 martie 2023, parcarea Sălii Transilvania va fi închisă, pentru buna desfășurare a acțiunii ”Zilele Prevenirii Dezastrelor”. Evenimentul este organizat de către Asociația Energia Inteligentă în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu, Departamentul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu și Asociația Câinilor Utilitari.

În consecință, Piața Volantă Transilvania nu se va mai organiza sâmbătă, 11 martie 2023, urmând să fie reluată săptămâna viitoare, în 18 martie 2023.

Totuși, o parte dintre producătorii locali vor avea ocazia să își valorifice produsele în cadrul Pieței la birou, găzduită în curtea Consiliului Județean Sibiu, vineri, 10 martie 2023, între orele 9-13. Cumpărătorii vor fi întâmpinați cu produse de carmangerie de la Racovița, cu produse lactate din Târnava, cu legume și fructe din Veștem și Nou, cu panificație și patiserie din Orlat, Șomartin (cunoscuta Somartin Chocolate) și Sibiu (Grain du Ciel și In Pane Veritas), cu flori cultivate în cartierul sibian Gușterița, cu produse apicole din Galeș și cu băuturi artizanale din Avrig (Berea Augusta).

 

”Zilele Prevenirii Dezastrelor” este un eveniment care va consta în mai multe acțiuni de informare și responsabilizare a comunității locale cu privire la diverse situații care pot pune viața în pericol, precum: incendii, dezastre naturale, cutremure sau dispariții de persoane.

Programul evenimentului de la Sibiu include: vizite pentru elevi și pentru persoane adulte interesate în centrele mobile de instruire a populației, amplasate în parcare, demonstrație de dresaj canin și sesiuni de conștientizare referitoare la folosirea câinilor în activitățile de căutare și salvare, susținute de Asociația Clubul câinilor Utilitari (vineri, 10 martie, ora 11), o acțiune simulată de căutare și salvare persoane dispărute care se va desfășura la Castelul ”Turnu Roșu” din Boița, cu ajutorul câinilor utilitari (sâmbătă, 11 martie, ora 11).

 

Acțiunile de informare din parcarea Sălii Transilvania vor avea loc după următorul program:

  • Vineri, 10 martie, între 12 – 16
  • Sâmbătă, 11 martie, între 10 – 16
  • Duminică, 12 martie, între 10 – 14

 

Mai multe informații despre eveniment găsiți aici:

https://asociatiaenergiainteligenta.ro/zilele-prevenirii-dezastrelor-10-12-martie-2023-sibiu/?fbclid=IwAR0n8BidFVx_EY7YbE02zfe_I8vx7bGvxDkL4oLynEj-vlXkDCRLkq9kgFY