Organizatorii de evenimente pot semna contractele pentru proiectele finanțate prin Agendele Județului Sibiu

Consiliul Județean Sibiu invită organizatorii evenimentelor incluse în Agendele Județului să semneze contractele de finanțare. Aceștia trebuie să se prezinte la sediile instituțiilor din subordine CJ Sibiu prin care se derulează proiectele, cu mențiunea că este obligatoriu să fie semnate cu cel puțin cinci zile înainte de data începerii evenimentului.

În cazul proiectelor finanțate prin:

  • Agenda CULTURALĂ și pentru Dezvoltarea Comunității, fiecare organizator se va prezenta la una dintre cele cinci instituții de cultură din subordinea Consiliului Județean Sibiu: Biblioteca Județeană ASTRA, Complexul Național Muzeal ASTRA, Școala de Arte și Meserii ”Ilie Micu”, Filarmonica de Stat și CJCPCT ”Cindrelul – Junii Sibiului”. Lista proiectelor și distribuirea acestora pe instituții de cultură, poate fi consultată accesând link-ul: https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2022/04/Rezultate-finale-proiecte-cultura-de-afisat1.pdf
  • Agenda EDUCAȚIONALĂ, solicitanții se vor prezenta la Biblioteca Județeană ASTRA
  • Agenda de TINERET vor semna contractul la Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu”
  • Agenda SPORTIVĂ vor încheia contractele la Serviciul Public Sala Transilvania.

În acest an, Consiliul Județean Sibiu acordă finanțare unui număr de 159 de proiecte: 82 de proiecte prin Agenda Culturală și pentru Dezvoltarea Comunității, 16 proiecte prin Agenda de Tineret, 8 proiecte prin Agenda Educațională. Prin Agenda Sportivă, vor fi finanțate 28 de proiecte pentru categoria Sportul de performanță, 3 proiecte pentru categoria Sportul pentru toți, 12 proiecte pentru structurile de drept public. Valoarea totală alocată din bugetul local al județului Sibiu pentru sprijinirea acestora fiind de 2.750.000 lei.

Toate proiectele, precum și sumele alocate, au fost votate în unanimitate de către consilierii județeni în ședința ordinară  din data de 28 aprilie 2022.