Echipa PNL Sibiu a depus candidaturile pentru alegerile locale

Astăzi, la Biroul Electoral Județean, am depus listele cu semnăturile celor care consideră că noi, liberalii, ne-am făcut treaba pentru comunitate și că merităm să continuăm să muncim pentru proiectele care le fac viața mai bună!

Sibienii ne-au acordat, acum patru ani de zile, un vot covârșitor, nu și copleșitor însă.. Am știut că susținerea masivă oamenilor este o responsabilitate enormă și am acționat ca atare în fiecare zi a mandatelor noastre.

Strângerea semnăturilor pentru candidaturile de acum ne-a demonstrat că am făcut ceea ce trebuie, că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor sibienilor. Că, spre deosebire de multi altii, aici la Sibiu, NU AM DEZAMĂGIT.

 

Am răspuns interesului public cu  eficiență, onestitate și respect, și din aceste motive am putut să-i privim în ochi pe toți cei care au semnat pentru candidaturile noastre.

Județul Sibiu încheie mandatul realizării și inițierii celor mai mari proiecte publice din istoria sa, dar și a celor  care vor crea cele mai concrete efecte benefice în viața oamenilor.

Și cea mai mare bucurie a mea, A NOASTRĂ, este că SIBIENII ȘTIU!

Tot ceea ce s-a făcut în ultimii patru ani, fie că poartă inițiativa Consiliului Județean Sibiu, fie că poartă inițiativa primarilor noștri sau consilierilor noștri locali,  SE VEDE , există și contribuie la creșterea calității vieții sibienilor.

Drumurile județului sunt mai bune fiindcă pe 650 de kilometri s-au făcut lucrări de reparații sau investiții mari, în spitale lucrurile s-au schimbat, în instituțiile noastre de cultură – devenite ambasadori continui ai acestor locuri, lucrurile s-au schimbat, în sistemul de ocrotire socială lucrurile s-au schimbat!

Aceste domenii, dar și multe altele, totalizează investiții de care nu s-a ocupat nimeni serios timp  de 30 de ani.

Spuneam că a fost alături de noi la depunerea candidaturii o mica parte a celor care au primit încrederea publică. O altă parte este în localitățile județului, în primăriile liberale care au performat și au răspuns, astfel, așteptărilor oamenilor.

Liberalii au câștigat  la Sibiu fiindcă au făcut echipă! Între ei și cu sibienii! Și vor câștiga, din nou,  din aceleași motive!

Suntem în fața unor provocări care nu permit greșeli!

Suntem în fața unor provocări care impun seriozitate și pe care Sibiul nu le poate depăși cu  sloganuri și filmulețe pe Facebook, ci cu seriozitate DOVEDITĂ!

Pentru noi, pentru liberali, astăzi nu începe campania. Ci continuă munca pentru care sibienii au considerat că suntem cei mai buni!