Dispensarul de la Spitalul de Pneumoftiziologie – reabilitat termic

Lucrările de reabilitare termică de la Dispensarul Spitalului de Pneumoftiziologie au început, iar  împreună cu administratorul public al județului, Adrian Bibu și vicepreședintele Vlad Vasiu, am discutat la fața locului cu reprezentanții constructorului,  ai unității medicale și cu specialiștii Consiliului Județean Sibiu despre ritmul investiției. Respectarea termenelor și realizarea la standarde  de calitate sunt prioritare în toate instituțiile medicale pe care le administrăm și din acest motiv vom monitoriza îndeaproape toate proiectele.

Am discutat despre care sunt provocările proiectului și am convingerea că acestea vor fi depășite, iar investiția se va finaliza în termenul impus.

Proiectul de la Pneumoftiziologie este finanțat din fonduri europene accesate de Consiliul Judetean Sibiu si are o valoare de peste 3 milioane lei. Tot pentru acest spital se află în faza de demarare a achiziției de lucrări, încă un proiect susținut din bani europeni care vizează Pavilionul II si Pavilionul administrativ și care are o valoare totala de peste 8,3 milioane lei.