Consiliul Județean Sibiu a lansat licitația pentru atribuirea traseelor de transport public din județul Sibiu, pentru următorii 10 ani

Consiliul Județean Sibiu a scos la licitație atribuirea contractului de delegare a serviciilor de transport public din județul Sibiu pentru următorii 10 ani, după ce, în luna mai a acestui an, consilierii județeni au aprobat, în ședința ordinară a consiliului, Programul de transport public județean de persoane prin curse regulate, prestat între localitățile județului Sibiu, pentru următorii 10 ani.

Valoarea totală a contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport călători în județul Sibiu pentru următorii 10 ani, respectiv între  ani 2022 – 2032 este de 119. 420.428,86 lei fără TVA.

Operatorii de transport interesați pot depune ofertele în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP), până marți, 24 august 2021, ora 15:00.

Licitația este împărțită în 13 loturi (grupe) care cuprind cele 53 de trasee din Programul de transport public județean.

Primele 7 grupe cuprind 29 de curse cu plecare din municipiul Sibiu spre localități din județ, în următoarele 5 grupe sunt prevăzute  21 de curse cu plecare din Mediaș, iar ultima grupă cuprinde 4 trasee cu plecare din orașul Agnita.