CJ Sibiu caută proiectant și constructor pentru reabilitarea și extinderea Școlii nr.22

  • Termen limită de depunere: 28 iunie, ora 15
  • Valoare estimată: peste 9,5 milioane lei fără TVA
  • Finanțarea din fonduri UE

Consiliul Județean Sibiu a demarat procedura de achiziție publică pentru servicii de proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor în cadrul proiectului ”Reabilitarea, modernizarea și extinderea Școlii nr.22 în vederea relocării Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 Sibiu”.

Operatorii economici își pot depune ofertele până în data de 28 iunie 2021, ora 15, valoarea estimată a contractului fiind de 9.576.451,04 lei fără TVA

Finanțarea acestui obiectiv este investiție este asigurată din fonduri europene, atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Școala nr.22, situată în curtea Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr.Gheorghe Preda” Sibiu va fi extinsă cu un corp nou de clădire unde va funcționa Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 aflat în prezent pe strada Filarmonicii.

Vor fi amenajate 15 săli de clasă pentru școlari cu deficiențe severe, 14 săli de clasă pentru școlari cu deficiențe medii sau ușoare, cancelarie și birouri, precum și spații administrative. De asemenea, vor fi realizate o sală pentru art-terapie, una pentru stimulare senzo-ludoterapie, un centru de documentare și informare CDI, o sală time-out, un cabinet de informatică, cabinete medicale și stomatologice. În plus, centrul va avea ateliere de profesionalizare, cabinete de consiliere, de logopedie, o sală de kinetoterapie și un bazin de înot, grupuri sanitare la fiecare nivel.

Mai multe detalii despre acest proiect pot fi găsite pe site-ul instituției CJ Sibiu: https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2021/04/ADR-Centru-Fisa-Proiect-Modernizare_CSEI-Scoala2-CJ-Sibiu-21042021.pdf