Un NOU proiect de impact pentru sibieni – modernizarea Sălii Transilvania

▶️ Vicepremierul Romaniei, Raluca Turcan, ne-a asigurat din nou, fără rezerve, de susținerea sa, de data aceasta pentru un proiect care va fi propus spre finanțare Companiei Naționale de Investiții. Proiectul este inițiat de directorul Sălii Transilvania, Adrian Bibu și vom asista, practic, la o modernizare complexă și de proporții a Sălii Transilvania. Pentru acest demers am alocat deja sumele necesare actualizării Studiului de Fezabilitate.
ℹ️ La 21 de ani de la punerea în funcțiune, Sala Transilvania are nevoie de intervenții majore, iar ceea ce propune Adrian Bibu presupune obținerea unui număr suplimentar de funcțiuni (săli de pregătire), o creștere a numărului de locuri, o nouă sală, alăturată, fără tribune adaptabilă evenimentelor sportive și nu numai, o parcare subterană, căi de acces moderne direct în zona tribunelor și multe altele.
🆕 Vom asista, practic, la realizarea unui nou edificiu printr-o operațiune de modernizare amplă a celui existent.
🆗 Am încredere că pasiunea pe care echipa Sălii Transilvania a pus-o în acest proiect, dar și determinarea noastră, a Consiliului Județean Sibiu, de a susține parteneriatul cu instituțiile guvernamentale, au puterea de a face în câțiva ani realizabil acest demers atât de necesar pentru județul Sibiu.